05_final copy.jpg

IN THE LAND OF KITCHEN

design modern

Client

familie 4 membri

Tip

Casă

Suprafața

120 mp

Buget

30 . 000 €

Dorința noastră și deopotrivă a beneficiarilor a fost de a insufla un aer proaspăt, revigorant în acest apartament modern aflat în zona semi centrală a unui oraș belgian. Ocupanții spațiului – un cuplu de tineri - își petrec majoritatea timpului liber în compania prietenilor, de aici și nevoia unui open space amplu și multifunctional (socializări cu prietenii, petreceri, vizionări de filme, pregătirea și servirea
compania invitaților). Atitudinea degajată a beneficiarilor se transpune în amenajarea locuinței într-o manieră sinceră, care corespunde acestei vârste. Obiectele cu un design minimalist și forme simple se proiectează pe un fundal dominat de non-culori: alb și negru; placarea pereților cu aspectul de lemn aduce o notă caldă și familiară întregului spațiu; practic, amenajarea intreagă nu face alceva decât să se subordoneze, să formeze fundalul acela deschis și luminos pentru noi experiențe a căror actori sunt beneficiarii și invitații de ocazie care îi trec pragul.